ANDREI CHILIMAN s-a AUTOSUSPENDAT din functiile detinute in PNL

Primarul Sectorului 1, ANDREI CHILIMAN, anunta, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca s-a autosuspendat din functia de prim-vicepresedinte al PNL, dar si din cea de copresedinte al filialei PNL Sector 1.

“M-am autosuspendat atat din functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, cat si din functia de copresedinte al filialei PNL Sectorul 1″, scrie Chiliman.

Edilul isi argumenteaza decizia prin dorinta de a nu afecta imaginea Partidului National Liberal. Totodata, acesta afirma ca are incredere in justitie si considera ca va avea parte de un proces echitabil.

CITESTE SI: ZI DECISIVA PENTRU ANDREI CHILIMAN. Edilul va afla astazi daca judecatorii decid sa il aresteze

“Decizia mea este dictata de dorinta ca implicarea mea intr-un dosar penal sa nu afecteze imaginea Partidului National L!iberal, dar si de convingerea ca decenta si bunul-simt trebuie sa guverneze viata publica si comportamentul politicienilor. Am incredere in Justitie, am convingerea ca voi beneficia de un proces echitabil si imi voi sustine dreptatea in fata procurorilor si a judecatorilor. Dreptatea se dezbate in fata magistratilor, si nu pe ecranul televizorului”, adauga Chiliman.

CITESTE SI: Primarul Sectorului 1, ANDREI CHILIMAN, va fi CERCETAT sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

Sursa foto www.dcnews.ro