ANDREI CHILIMAN se inscrie in PDL

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, se va inscrie, luni, in PDL. Surse democrat-liberale, citate de Digi 24, sustin ca CHILIMAN este urmat si de sustinatorii sai, fosti membri ai PNL.

Tot astazi urmeza a se semna un protocol cu Initiativa Romania Liberala (IRL), lansata in 2012, atunci cand Andrei Chiliman a plecat din PNL.

Citeste si: Principalele OBIECTIVE CULTURALE din Sectorul 1, PROMOVATE cu fonduri europene

Imediat dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cele doua partide au anuntat ca fiecare poate sa aiba negocieri cu partidele mai mici, insa colaborarile se vor face numai prin absorbtie.

De precizat ca liderii PNL si PDL vor avea, astazi, o noua runda de negocieri legata de fuziunea celor doua partide. Liberalii si democrat-liberalii vor sa depuna actele de infiintare ale noului partid pana la inceputul lunii august, mai noteaza pagina electronica a Digi 24.

Citeste si: ANTONESCU ar putea fi inclus in SONDAJE, alaturi de IOHANNIS, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Andrei Chiliman a parasit Partidul National Liberal in 2012, in urma unui conflict cu Crin Antonescu. Acesta din urma a demisionat dupa alegerile europarlamentare din acest an, iar interimatul partidului a fost preluat de Klaus Iohannis.