ANDREI CHILIMAN, SECHESTRU pe AVERE pentru un PREJUDICIU-RECORD de 670 de MILIOANE de EURO. UPDATE

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Serviciul Teritorial Ploiesti i-au pus primarului ANDREI CHILIMAN un SECHESTRU pe AVERE dupa constatatarea unui PREJUDICIU-RECORD, informeaza postul Realitatea Tv.

UPDATE 14.00: Suma spectaculoasa a PREJUDICIULUI din dosarul lui ANDREI CHILIMAN rezulta dintr-un document incredibil. Procurorii au descoperit in timpul descinderilor de saptamana trecuta un act prin care soacra lui VLAD MOISESCU – fost trezorier al PNL – o imprumuta pe sotia acestuia cu suma de 670 de milioane de euro. Tranzactia a fost semnata si inregistrata la notariat.

Anchetatorii vor sa afle detalii despre aceasta tranzactie si spun ca valoarea prejudiciului ar putea creste in continuare.

La iesirea de la DNA Ploiesti, VLAD MOISESCU a declarat ca este o eroare materiala. Contractul de imprumut ar fi fost redactat eronat. Mai mult, chestiunea nu are nicio legatura cu Primaria Sectorului 1 sau cu PNL, mai spune Moisescu.

UPDATE 12.45: ANDREI CHILIMAN si consiliera IOANA COSTESCU au ajuns la sediul DNA Ploiesti, cei doi urmand sa fie audiati de procurori si totodata sa fie informati despre SECHESTRUL ASIGURATOR care le va fi pus pe AVERI. “Este o suma ireala! Voi credeti ca daca aveam atatia bani mai eram primar?”, a declarat CHILIMAN jurnalistilor la scurt timp dupa ce a ajuns la sediul DNA.

Potrivit sursei citate, procurorii DNA vor pune sechestru pe AVERE in urma unui PREJUDICIU RECORD in cuantum  de trei miliarde de lei adica 670 de MILIOANE de EURO! ANDREI CHILIMAN  a fost citat sa se prezinte, luni, la ora 13.00 la sediul DNA Ploiesti acolo unde va fi informat asupra instituirii acestui SECHESTRU ASIGURATOR pe intreaga sa avere, mai aminteste sursa citata.

CITESTE SI: SALBA de PROPRIETATI a primarului retinut ANDREI CHILIMAN 

AVEREA FAMILIEI CHILIMAN

ANDREI CHILIMAN

– 11 terenuri

– 50%/casa

– 50%/apartament cu mansarda

– un autoturism Audi A6

– bijuterii: 20.000 euro

– obiecte de arta: 150.000 euro

CONTURI

– 49.132 lei

– 70.299 euro

– 60.096 dolari

– 10.034 franci elvetieni

CITESTE SI: Reabilitarea termica – sursa importanta de venit pentru primarul Chiliman si acolitii sai 

SOTIA

– 4 terenuri

– o casa

– 25%/casa

– autoturism Renault (epoca)

COPIII

– 6 terenuri

– 2 apartamente

– 3 case

VENITURI:

ANDREI CHILIMAN

Indemnizatie primar: 59.600 RON/an

Chirii: 3.500 RON/an

Alexandra JUVARA CHILIMAN (sotia)

Activitati independente: 7.100 RON/an

Chirii: 195.300 RON/an

Pensie: 32.300 RON/an

Actiuni Fondul Proprietatea: 209.000 RON

SURSA: Declaratie de avere ANDREI CHILIMAN

VOM REVENI CU AMANUNTE 

Sursa foto: jurnalul.ro