ANDREI GEREA tine mortis sa revina in fruntea ministerului ECONOMIEI

ANDREI GEREA

ANDREI GEREA, vicepresedinte al partidului neinregistrat la tribunal PLR, tine mortis sa revina in fotoliul de ministru al ECONOMIEI dupa ce, in perioada petrecuta acolo, a prins gustul sefiei.

Fara realizari deosebite in perioada amintita, ANDREI GEREA s-ar putea trezi si cu atributiile ministrului Delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, care isi va pierde portofoliul. ANDREI GEREA nici nu concepe sa nu faca parte din GUVERNUL PONTA 4 lucru pe care i l-ar fi comunicat deja presedintelui CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: PLR vrea si un post de VICEPREMIER. LIVIU DRAGNEA se OPUNE 

“Discutiile vizeaza ca DEPARTAMENTUL de ENERGIE sa fie inclus in MINISTERUL ECONOMIEI, iar cel care va prelua portofoliul va avea in subordine si acest departament. ANDREI GEREA este probabil persoana care il va inlocui pe CONSTANTIN NITA si va prelua atributiile ministrului delegat pentru Energie, RAZVAN NICOLESCU, care isi va pierde portofoliul. PSD renunta la MINISTERUL ECONOMIEI, dar pastreaza Transporturile. Si Partidul Conservator va pastra, cel putin, Agricultura”, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Potrivit surselor citate, discutiile pentru formarea noului Guvern vizeaza si unificarea Departamentul de Ape si Paduri cu Ministerul Mediului, unde vor exista si acolo propuneri pentru preluarea portofoliului, daca UDMR decide iesirea de la Guvernare.

CITESTE SI: Oamenii lui CALIN POPESCU TARICEANU au pretentii TOT MAI MARI la FUNCTII in noul Guvern desi nu au un partid 

ANDREI GEREA a demisionat din PNL la finele lunii iunie si a trecut la formatiunea pe care a infiintat-o CALIN POPESCU TARICEANU, respectiv Partidul Liberal Reformator (PLR), unde ocupa functia de vicepresedinte.

Sursa foto: realitatea.net