Andrei Gerea: Voi demisiona luni, la prima ora

Andrei Gerea este, pana luni, ministul Economiei. Liberalul a declarat, astazi, ca nu si-a dat inca demisia, iar inlocuirea sa cu Teodor Atanasiu este o mutare benefica pentru guvernare.

“Nu am demisionat. Nu mi s-a reprosat nimic. Este o schimbare politica. S-a dorit ca noile mutari de azi sa dea un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, mai compatibila intre personalitatile care o compun”, a explicat Andrei Gerea, intr-o conferinta de presa.

Liberalul a adaugat ca luni la prima ora isi va depune demisia din functia de ministru al Economiei si ca nu are nimic sa-i reproseze presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Citeste si: Crin Antonescu, dupa validarile din BPN: De la Klaus Iohannis astept mai multa ordine in Guvern si in tara

Liderul liberal a anuntat, astazi, care sunt politicienii validati de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliile de la Ministerul de Interne, al Finantelor, Sanatatii si Economiei.

“In urma demisiilor colegilor nostri Daniel Chitoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolaescu si Andrei Gerea, BPN a discutat astazi propuneri pe care le-am facut si votul biroului a consacrat urmatoarele nominalizari facute de PNL pentru ocuparea acestor posturi vacante in Guvern: Klaus Iohannis pentru MAI si viceprimministru; Eugen Nicolaescu – ministru al Finantelor, Teodor Atanasiu – Ministerul Economiei, Cristian Busoi – Ministerul Sanatatii”, a anuntat Crin Antonescu, in conferinta de presa organizata in biroul grupului PNL din Camera Deputatilor.