Andrei Hrebenciuc ar putea deveni presedinte executiv la Steaua!

UPDATE: Andrei Hrebenciuc a infirmat posibilitatea de a ocupa functia de presedinte executiv al Stelei. “Discutiile sunt inutile, nu voi credita cu 3 milioane de euro si nu voi fi presedinte executiv” a spus Hrebenciuc junior, pentru gandul.info.

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, ar putea fi instalat in functia de presedinte executiv al clubului FC Steaua Bucuresti, o masura de precautie si protectie a sumei de 3 milioane de euro pe care si-ar lua-o familia Hrebenciuc, noteaza site-ul prosport.ro.

Suma de trei milioane de euro reprezinta imprumutul pe care Viorel Hrebenciuc il va oferi clubului din Ghencea, pentru ca ros-albastrii sa isi rezolve problemele financiare cu care se confrunta in aceasta perioada, mai precis achitarea salariilor fotbalistilor pe ultimele trei luni, dar si achizitionarea a 2-3 jucatori noi. Totul a pornit de la faptul ca UEFA a diminuat de la 4,5 milioane de euro la 500 de mii de euro suma cuvenita Stelei din market pool-ul aferent Europa League 2012-2013.

Pentru a-si supraveghea indeaproape investitia, Viorel Hrebenciuc a cerut ca fiul sau, Andrei, sa fie instalat in functie de presedinte executiv al Stelei. Cele 3 milioane de euro vor fi recuperate de familia Hrebenciuc in momentul in care echipa ros-albastra va primi banii de la UEFA pentru participarea in Liga Campionilor, mai scrie sursa citata.

Sursa foto: kmkz.ro