ANDREI MPFM3: M-am indragostit de la inceput de ochii Cristinei!

Cel mai mediatizat cuplul al sezonului 3 MPFM este, fara indoiala, cel format de Andrei si Cristina, unul dintre cele doua perechi care in finala au decis sa faca cununia civila.

Dupa incheierea competitiei, au petrecut o perioada in tara, apoi au ales sa petreaca “luna de miere” intr-o insorita insula greceasca.

Reveniti pe plaiurile mioritice, Andrei si Cristina au primit mai multe invitatii carora le-au dat curs, ultima dintre ele venind de la postul tv Antena Stars, prilej pentru a-si povesti peripetiile din zilele petrecute de la finala competitiei.

Cu toate ca s-au casatorit si au spus tuturor cat de mult se iubesc, Andrei si Cristina au avut momente tensionate chiar si in luna de miere pe care au petrecut-o in Grecia. “O enerva ca stateam la soare, asa, si nu scoteam niciun cuvant”, a povestit Andrei, la emisiunea “Star matinal”, de la Antena Stars. Cei doi au adaugat ca sunt amandoi in zodia Taur, asa ca niciunul nu cedeaza cand e vorba de certuri minore.

Nici Andrei, nici Cristina nu ar vrea sa mai fie o data concurenti in casa “Mireasa pentru fiul meu”, dar spun ca au invatat ceva in lunile petrecute acolo. “A fost o experienta de viata. Ne-a ajutat mult sa ne gasim unul pe celalalt si in al doilea rand sa fim mai puternici”, au marturisit cei doi.

Andrei a simtit nevoia sa vorbeasca despre ceea ce i-a placut la Cristina din prima clipa in care a vazut-o.”Pe mine m-au atras ochii ei. Am privit-o profund si m-am indragostit pe loc de ea. Apoi am incercat s-o cuceresc in toate felurile posibile”, a recunoscut el. Cristina spune ca si ea a simtit de la inceputul sezonului trecut al emisiunii ca Andrei ii era destinat. “Pai nu trebuia sa ma las usor, nu trebuia sa risc. Am spus ca daca era sa fie al meu, asa urma sa fie. Noi ne-am placut de la inceput. Am avut fiecare alte tentative, dar pana la urma ne-a fost dat sa fie”, a spus ea, la Antena Stars.