ANDREI PLESU: Campania electorala este un IARMAROC PERPETUU

ANDREI PLESU a calificat, joi, la Gandul Live, campania electorala drept “un iarmaroc perpetuu”, in care candidatii vor sa cucereasca publicul prin saltul cu parasuta, prin functii misterioase gen SIE, prin pomeni de tipul autobuze si bani pentru biserici.

“Ideea ca publicul se cucereste prin saltul cu parasuta, prin functii misterioase gen SIE, de pomeni electorale sa nu mai vorbim, fac candidatii cadouri de tipul asta: autobuze, bani pentru biserici este o situatie unica in lume. Sigur ca sunt campanii electorale, dar genul asta de iarmaroc perpetuu, asta nu exista”, a spus Plesu.

Citeste si: ANDREI PLESU, despre VICTOR PONTA: Este INCONSISTENT si IMATUR. Nu are NICIUNA dintre calificarile necesare pentru a fi presedinte

El a mai aratat ca oricare dintre candidati ar ajunge in turul doi va avea votul sau, in afara de VICTOR PONTA, precizand ca nu are nicio simpatie deosebita pentru niciun candidat, dar ca “oricare pare mai adecvat, mai linistitor decat VICTOR PONTA”.

Despre ELENA UDREA, ANDREI PLESU a spus ca este “o femeie inteligenta, cu anumite inzestrari”, dar se intreaba de ce vrea ea sa convinga electoratul “dandu-se cu parasuta sau cu tiroliana”.

“Am avut de a face cu doamna Udrea la Cotroceni, nu cum se spune in folclor, care e aberant, pot sa confirm ca e o femeie inteligenta, cu anumite inzestrari, am vazut cateva emisiuni, a avut prestatii onorabile, nu se infurie. De ce vrea ea sa ne convinga dandu-se cu parasuta sau tiroliana?”, a spus Plesu, citat de Mediafax.

Citeste si: PLESU il face praf pe PONTA: Nu te poti supara pe el! E un apogeu al lui “fara”

El a mai aratat ca are tot respectul pentru prestatia “remarcabila” profesionala a Monicai Macovei, ca ministru al Justitiei si europarlamentar, dar cea electorala este “fragila” si “nu e genul ei”.

“Prestatia ei este fragila, nici nu s-a nascut, nici nu are exercitiu. Trebuie sa ai o coerenta cu propria natura. Am vazut o lansare in care facea glume, arata o oglinda, o pisica, nu e genul ei”, a adaugat Plesu.

ANDREI PLESU a declarat ca are “o inclinatie” spre candidatul KLAUS IOHANNIS si ca l-ar vota in turul doi “fara ezitare”, deoarece s-a “saturat de stilul zglobiu, de baietii care clampane imediat, care sar la bataie, la beregata” si ii este dor de “un presedinte care vorbeste minimal”.

Sursa foto: adevarul.ro