ANDREI PLESU, despre VICTOR PONTA: Este INCONSISTENT si IMATUR. Nu are NICIUNA dintre calificarile necesare pentru a fi presedinte

Scriitorul ANDREI PLESU a sustinut, in cadrul unei dezbateri organizate de Gandul, ca premierul VICTOR PONTA este “INCONSISTENT si IMATUR”, precizand ca prefera orice contracandidat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

“Parerea mea e ca la varsta lui nu are niciuna dintre calificarile profesionale sa mearga la functia suprema in stat. Pentru mine exista un portret de personaj INCONSISTENT si IMATUR. Eu nu m-as da pe mana lui. Ma mir ca PSD nu a gasit un personaj mai copt, mai eficient. Ponta are o nonsalanta care nu stiu de unde vine”, a spus ANDREI PLESU, citat de Mediafax.

Legat de “nonsalanta” lui VICTOR PONTA, ANDREI PLESU a subliniat ca aceasta ar trebui sa se bazeze pe anumite elemente, iar faptul ca in cazul premierului aceste elemente nu exista inseamna ca avem de-a face cu un politician “iresponsabil”.

Citeste si: Angela Similea, Marin Moraru si alti actori si cantareti il ataca dur pe Andrei Plesu dupa criticile aduse lui Radu Beligan

ANDREI PLESU a abordat si tema plagiatului premierului Ponta si a contrazis o declaratie a premierului care sustinea ca dupa atatia ani ar fi fost iertat si pentru crima. “De plagiat nu te iarta nimeni niciodata”, a afirmat ANDREI PLESU.

Scriitorul si filozoful a mai precizat ca in turul doi va vota orice contracandidat al lui VICTOR PONTA la functia de presedinte al Romaniei, explicand ca are, din acest punct de vedere, o abordare “pragmatica”.

Citeste si: PLESU il face praf pe PONTA: Nu te poti supara pe el! E un apogeu al lui “fara”

ANDREI PLESU l-a caracterizat, totodata, pe VICTOR PONTA ca fiind “caraghios”, CRISTIAN TUDOR POPESCU replicand: “Eu nu-l consider caraghios. Pe mine nu ma amuza deloc. Imi da fiori perspectiva coabitarii cu el”.

Sursa foto: paginademedia.ro