Andrei Popa, un fost dansator din Iasi, cauza pentru care Ruby si Alexandru Ciobanu vor lupta la Dansez Pentru Tine

Andrei Popa este cauza pentru care Ruby si Alexandru Ciobanu au venit in ringul viselor. Ajutati de coregrafa Doina Botis, cei doi vor incerca sa-i indeplineasca lui Andrei cel mai arzator vis: sa se faca sanatos.

Alexandru lupta pentru prietenul lui foarte bun, Andrei, in varsta de 18 ani, care a suferit un accident groaznic in timpul unui spectacol de breakdance.

A facut o saritura, a cazut in cap, iar acum este paralizat de la gat in jos. In ultimul an, Andrei a trecut printr-o serie de interventii chirurgicale, insa acum are nevoie de foarte multa recuperare si tratamente costisitoare.

Andrei Popa participa, ca voluntar, la editia din 2012 a Festivalului GFest. Era membru al trupei Quasar Dance de la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) si in 4 septembrie a suferit un accident groaznic in urma unei cazaturi la un antrenament de pregatire. 

“A fost ceva fulgerator si neprevazut. A venit ambulanta, organizatorii au sarit sa-i ofere prim-ajutorul. Sper sa se faca bine pentru ca ar fi tragic sa pateasca ceva”, povestea un martor la momentul accidentului. 

Andrei Popa a absolvit Liceul Teoretic Vasile Alecsandri din Iasi si era pasionat de breakdance. “Ceea ce facea el era un sport, un dans cu o serie de miscari foarte periculoase. Oricand se pot petrece asemenea incidente atata timp cat ceea ce facea el presupunea si un risc de care era constient. Este un moment trist si pe care nu si-l doreste nimeni sa se intample”, a aratat unul dintre organizatorii GFest.