Andrei Postelnicu, un cunoscut jurnalist roman, a murit dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit

Jurnalistul Andrei Postelnicu este dat disparut in Statele Unite, dupa ce avionul tip Piper PA-28 Cherokee, care decolase de pe aeroportul Marathon din Florida Keys, s-a prabusit in ocean. Avionul in care se afla Andrei Postelnicu ar fi trebuit sa ajunga la Vero Beach vineri noaptea. Varianta cea mai probabila este ca Andrei Postelnicu nu a reusit sa supravietuiasca accidentului aviatic. 

Avionul a disparut undeva in apropiere de insula St. Lucie si pana la ora transmiterii acestei stiri nu a fost gasit. Andrei Postelnicu, jurnalist britanic de origine romana, a fost dat disparut inca de vineri noaptea in largul Floridei, scrie presa americana. Echipele de salvare au gasit lucruri apartinand pilotului, identificat drept Andrei Postelnicu, potrivit CBS. 

Potrivit WPTV, localnicii ar fi gasit o gheata si un rucsac apartinand pilotului, in apropiere de Insula Hutchinson, dar nicio urma a avionului. In plus, nu a fost depistat nici vreun semnal de ajutor din larg.

Vezi aici cine este jurnalistul Andrei Postelnicu

Avionul a decolat de pe aeroportul Marathon din Florida Keys si ar fi trebuit sa ajunga la Vero Beach vineri noaptea, relateaza site-ul keysnet.com. Acesta a disparut undeva in apropiere de insula St. Lucie. Cautarile aeriene se concentreaza pe posibilitatea ca acesta sa se fi prabusit in Oceanul Atlantic.

Postelnicu a inchiriat avionul, un Piper PA-28 Cherokee, de la o companie locala cunoscuta ca “Pilot’s Paradise”.

Parasind Romania la varsta de 17 ani, Andrei Postelnicu a lucrat timp de opt ani pentru cotidianul britanic Financial Times si pentru Bloomberg News. Activitatea sa jurnalistica include reportaje, articole de analiza si comentarii pentru BBC, RFI, Foreign Policy si Newsweek.