Andrei Tinu divorțează de soția sa! Motivul invocat de acesta

Andrei Tinu s-a despărțit de partenera sa de viață, Alberta, împreună cu care are doi copii. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andrei Tinu susține că și-a prins fosta soția cu un alt bărbat.

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile.

Citește și: SCANDAL LA EUROVISION 2019! MIHAI TRĂISTARIU ȘI DAN BITTMAN S-AU RETRAS DIN CONCURS

În momentul în care a început cu hărţuiri, cu plângeri penale la Poliţie, la Protecţia Copilului, plângeri neadevărate, mi-am dat seama că nu putem să avem aşa, o despărţire ca între prieteni. Cred că am vreo trei plângeri penale şi, în plus, am şi acea sesizare la Protecţia Copilului că aş fi maltratat eu sau mama mea copiii, ceea ce nu este adevărat şi este chiar jignitor în condiţiile în care copiii stau împreună şi cu mama mea de doi ani”, a afirmat Andrei Tinu, potrivit spynews.ro.

„Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ei”, a adăugat el.

Sursa foto: