ANDROID: Cele mai bune APLICATII GRATUITE pentru mesaje SMS. FOTO

Functia pentru SMS-uri este una din caracteristicile neschimbate a oricarui telefon, fiind folosita chiar si de utilizatorii care nu sunt familiarizati cu tehnologia. Insa cu Hangouts, aplicatia Google din noul Android  4.4 KitKat, lucrurile nu stau chiar asa, scrie Techradar. Portalul ofera utilizatorilor de telefoane cu Android cinci alternative la aplicatii pentru mesaje text.

1. Hello SMS

Aplicatia Hello SMS are o multime de optiuni de personalizare, permitandu-le utilizatorilor sa aleaga intre o notificare standard sau o iluminare a intregului ecran atunci cand un mesaj este primit. Designul aplicatiei este destul de bun, cu o lista de topicuri de discutie in partea stanga, plus un aspect mai larg al mesajului atunci cand este citit in modul “landscape”. Aplicatia este gratuita in Google Play.

2. Handcent SMS

Handcent nu are un aspect foarte incantator, insa are foarte multe caracteristici de care poate beneficia utilizatorul. Aplicatia permite chiar si adaugarea unor doodle-uri ca si imagini, capturi video si verifica mesajele din punct de vedere ortografic. In plus, mesajele pot fi si programate la o anumita ora pentru a fi trimise. Handcent este de asemenea gratuita.

3. Evolve SMS

Aplicatia are un aspect elegant, care incorporeaza si o optiune pentru a citi mesajele pe orizontala (modul landscape), mai multe tipuri de fonturi si marimea caracterelor. Raspunsul interlocutorului se da foarte usor printr-o caseta care apare pe ecran. Exista si posibilitatea de a seta anumite conversatii ca fiind private. Evolve SMS este gratuita.

Citeste si: APLICATIA CARE TE TREZESTE IN SUNET SI MIROS DE SUNCA PRAJITA. FOTO SI VIDEO

 4. Textra SMS

Textra se lauda ca este o aplicatie “frumoasa”, iar daca iti place aspectul de gri al Androidului, probabil ca este, scriu cei de la Techradar. Pe langa alte functii, aceasta aplicatie ofera posibilitatea utilizatorului de a inregistra un mesaj audio, ce va fi distribuit interlocutorului, atunci cand scrisul se dovedeste a fi o corvoada prea mare. Ca si celelalte, Textra SMS este gratuita.

5. TextSecure

O alta modalitate prin care poti trimite SMS-uri de pe Android este cu ajutorul lui TextSecure. Asa cum ii spune si numele, aplicatia iti ofera certitudinea ca mesajele tale nu vor fi citite de cine nu trebuie, avand posibilitatea sa o parolezi. In plus, pentru o protectie si mai mare, conversatiile dintre doi utilizatori pot ramane private cu ajutorul unei metode de criptare. Aplicatia poate fi descarcata si utilizata gratuit.

Sursa foto: play.google.com, infocium.com, techradar.com