ANGAJARI la Lidl pentru persoanele cu studii medii si superioare. Vezi pana cand iti poti depune CV-ul

Ai studii medii sau superioare si esti somer? Acum te poti angaja la retailerul german Lidl, care are disponibile locuri de munca in unitatile din Tulcea, Gherla si Iernut. Potrivit Economica, retailerul scoate la concurs un post de vanzator la Tulcea, un sef adjunct de magazin la Gherla, un specialist in contabilitate la Iernut (judetul Mures) si tot aici se cauta un controlor de stoc.

Pentru postul de vanzator de la Tulcea poti aplica daca “esti amabil, rezistent la stres, punctual si flexibil”, potrivit cerintelor anuntate de retailer.

La Gherla, Lidl angajeaza un sef adjunct de magazin. Esti potrivit pentru acest post daca esti rezistent la stres, orientat catre clienti, ai bune abilitati de organizare, esti orientat catre rezultate, comunicativ si ai spirit de echipa. 

Tot la Gherla, Lidl angajeaza si un sef de magazin. Candidatul ideal pentru acest post este rezistent la stres, orientat catre clienti, e orientat catre rezultate, are bune abilitati de organizare si de motivare a unei echipe. Sunt avantajati la angajare candidatii care au experienta in vanzari.

Vezi aici ce posturi sunt disponibile la Bursa locurilor de munca Bucuresti

Pentru posturile enumerate mai sus, ultima zi in care pot fi depuse CV-urile este 25 aprilie. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul retailerului.

Lidl mai angajeaza un specialist contabilitate la Iernut. Esti potrivit pentru acest post daca ai absolvit o facultate, ai experienta relevanta in contabilitate primara, bune cunostinte de operare PC, esti organizat, comunicativ, rezistent la stres. Data limita pana la care poti depune CV-ul este 24 aprilie.

Tot la Iernut, Lidl angajeaza un controlor stoc.  Daca ai absolvit o facultate, esti rezistent la stres, stii sa operezi un PC, ai cunostinte avansate de limba engleza, ai cunostinte de vanzari sau despre gestionarea stocurilor, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru acest post. Termenul limita de depunere a CV-urilor este 19 aprilie.