Angajat al unui local de pe litoral bătut măr de un fost campion mondial la WuShu! Video

O nouă scenă violentă s-a petrecut pe litoralul autohton. Un angajat al unui local din stațiunea Costinești a fost călcat în picioare de un fost campion mondial la WuShu, și s-a ales cu mandibula fracturată.

Scandalul a izbucnit în momentul în care principalul suspect, Cristian Lupu, a fost deranjat de faptul că tânărul angajat a vrut să ia niște șervețele de pe tejgheaua barului. Fostul sportiv a început să-l lovească pe angajat cu picioarele și pumnii și aproape că l-a lăsat fără suflare. Șocant este că individul și un prieten care îl însoțea au continuat să petreacă până la sosirea Poliției.

Camerele de supraveghere ale localului au surprins scenele de coșmar. Principalul suspect este un client vechi al polițiștilor. La scurt timp după ce a câștigat titlul de campion mondial de WuShu, Cristian Lupu a fost cercetat pentru fapte de tâlhărie. În 2010 și în 2014, mai mulți comercianți din Costinești au depus plângeri împotriva lui.

„Polițiștii din cadrul stațiunii Costinești au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice. La acest moment polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în eveniment.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. Cu toate acestea, agresorul este încă în libertate.

Sursa foto: captura video