ANGAJATII de la Institutul CANTACUZINO protesteaza in fata GUVERNULUI

Peste 300 de ANGAJATI ai Institutului Cantacuzino PROTESTEAZA, miercuri, in fata sediului Guvernului, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit o parte din salariile pe ultimele trei luni si ca nu exista nicio perspectiva optimista in cazul institutiei.

Protestul se desfasoara pana la ora 13,00, fiind asteptati sa participe si studenti de la UMF “Carol Davila”.

Salariatii au scandat “Salvati Institutul Cantacuzino!”, “Salvati valorile si traditia romaneasca”, “Vrem vaccinuri si seruri romanesti!”, “Bunicii si parintii nostri au trait si ne-au ingrijit datorita Institutului Cantacuzino!”.

CITESTE SI: Un nou PROTEST al angajatilor de la INSTITUTUL CANTACUZINO 

“Salariatii institutului nu si-au primit drepturile salariale de trei luni de zile sau au primit o parte dintre ele. Din 17 septembrie exista o comisie interministeriala care, in sase luni, nu a gasit nicio solutie pentru rezolvarea situatiei institutului. Se tergiverseaza din partea Guvernului gasirea unor solutii concrete pentru salvarea institutului”, a declarat pentru Agerpres presedintele Sindicatului TESA de la Institutul Cantacuzino, dr. Toader Marian.

El a adaugat ca nu exista niciun fel de promisiune in cazul institutului iar posibilele variante salvatoare au fost “inchise din fasa”.

CITESTE SI: PROTESTUL DE LA INSTITUTUL CANTACUZINO CONTINUA

“Singurul lucru care s-a intamplat a fost trecerea institutului din coordonarea Ministerului Sanatatii in coordonarea MECS. Continuam formele de protest pana la gasirea unor solutii de salvare”, a afirmat liderul sindical.

Sursa foto: realitatea.net