Angajatii OMNIASIG audiati la POLITIE

Aproape 300 de ANGAJATI ai Omniasig sunt AUDIATI, miercuri si joi, in ancheta privind falsificarea unor polite de asigurare facultative, potrivit unor oficiali ai Politiei Romane.

Surse apropiate anchetei, citate de Mediafax, au declarat ca vor fi AUDIATE in total 291 de persoane, ANGAJATI ai societatii de asigurare Omniasig din toata tara, respectiv inspectori, agenti de asigurari si brokeri despre care politistii au date ca au completat politele de asigurare care fac obiectul anchetei.

Citeste: 44 DE ANGAJATI AI OMNIASIG AU FOST ACUZATI DE FALS SI ABUZ IN SERVICIU

ANGAJATII Omniasig vor fi AUDIATI, miercuri si joi, la sediul Politiei Romane, de catre procurori si ofiteri ai Directiei de Investigare a Fraudelor.

Sursele citate au precizat ca ANGAJATILOR Omniasig suspectati in acest caz le vor fi aduse la cunostinta invinuirile.

Prejudiciul produs in acest caz a fost evaluat la aproximativ 400.000 de euro, dar anchetatorii suspecteaza ca suma este mult mai mare.

Citeste si: PERCHEZITII LA OMNIASIG, SRI IMPLICAT IN ANCHETA. UPDATE

Procurorii si politistii au facut, in 14 mai, 49 de perchezitiile la sedii centrale si la sucursale ale Omniasig din Bucuresti si din toate judetele, intr-un dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Anchetatorii au ridicat atunci inscrisuri si au AUDIAT mai multe persoane.

Sursa foto: realitatea.net