Angel Popescu de la „Mondenii” s-a logodit. Vezi cum arata sotia sa

Angel Popescu, de la emisiunea Mondenii, difuzata de PrimaTV, s-a logodit cu aleasa, Laura, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai putin de un an, desi se cunosc de opt ani.

“Mondenul” Angel Popescu de la PrimaTV se cunoaste de opt ani cu cea care urmeaza sa ii fie sotie si cu care s-a logodit recent. „Locuim in acelasi cartier si ne stim de vreo 8 ani. In urma cu 6 ani am avut o discutie in contradictoriu”, marturiseste Angel. La finele anului trecut el a ajuns intamplator la ziua de nastere a actualei iubite si de atunci cei doi se iubesc. „Ei, aici twist puternic… Nu stiu cum, nu stiu de unde, ni s-a schimbat optica amandurora. Ne-am redescoperit. Sentimente puternice, interferente de frecvente, afinitati… N-as fi crezut! Important este ca ne-a placut, asa ca am inceput sa iesim”, povesteste Angel, conform libertatea.ro

Citeste si: Charlie Sheen s-a logodit cu Brett Rossi, o fosta starleta porno 

Si, pentru ca se iubesc, Angel si Laura au decis sa duca relatia la un alt nivel, astfel incat au ales sa se logodeasca, urmand ca pe viitor sa faca si nunta.

Sursa foto: libertatea.ro