HALUCINANT! La ordinul lui TATA SOCRU, PONTA a pus la Ministerul Diasporei un baiat de SECURIST

Nominalizarea premierului VICTOR PONTA pentru Ministerului Romanilor de Pretutindeni reprezinta un nou afront al Guvernului fata de ROMANII care traiesc in strainatate. In plus, in mass media au aparut informatii conform carora ILIE SARBU si tatal viitorului ministru ar fi prieteni la catarama.

Deputatul PSD ANGEL TILVAR este noul Ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. TILVAR este fiul fostului sef al Securitatii din judetul Vrancea inainte de 1989, informeaza comisarul.ro.

CITESTE SI: Angel Tilvar, deputat PSD, noua nominalizare pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni 

ANGEL  TILVAR a fost propus ca ministru dupa ce, in mod straniu, in ultima clipa, cel propus initial, Adrian Anghel, nu a primit votul Comisiei din Parlament.

PSD-ul nu se leapada de meteahna de a promova fiii fostilor nomenclaturisti si securisti in functii cheie in stat. Vorba ceea: vin ai nostri, pleac-ai nostri, noi ramanem tot ca prostii. Tatal lui Tilvar, pe care il cheama PETRICA TILVAR, este prieten la catarama cu tata-socru Ilie Sarbu, noteaza comisarul.ro. In plus, ANGEL TILVAR are probleme si dupa ce si-a completat, in mod voluntar, gresit DECLARATIA de AVERE.

CITESTE SI: Noul Guvern Ponta 4 a fost votat de Parlament. Ceremonia de depunere a juramantului, marti la ora 20.30 

Sursa foto: realitatea.net