Angela Nicolae, arestata preventiv pentru 29 zile!

Procurorul Angela Nicolae si fiul sau, avocatul Daniel Nicolae, au fost arestati preventiv, in aceasta seara, pentru 29 de zile! Cei doi sunt acuzati in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro!

Angela Nicolae si fiul ei au fost retinuti, luni seara, fiind acuzati de trafic de influenta in forma continuata si complicitate la trafic de influenta in forma continuata, transmite Romania TV.

Decizia data marti seara de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) nu este definitiva, iar avocatii celor doi au declarat deja recurs, care urmeaza sa se judece peste cateva zile.

Din dosarul intocmit de DNA reiese ca procurorul Angela Nicolae a pretins si a primit, in mod repetat, in perioada 2012 -2013, sume de bani cuprinse intre 2.000 si 5.000, spaga fiind incasata prin intermediul fiului sau, avocat de profesie.

Un alt nume important vehiculat in cazul de evaziune fiscala de aproximativ 50 de milioan de euro este senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau. In dosar sunt cercetate peste 50 de persoane, intre care si angajati ai Ministerului de Finante.