Angela Nicolae: Totul este o razbunare din partea unei prietene a fiului meu

Angela Nicolae, procuroarea de la Parchetul General, arestata pentru trafic de influenta in dosarul evaziunii fiscale din industria alimentara, a declarat ca situatia in care se afla este rodul unei razbunari pusa la cale de o fosta prietena a fiului sau, Daniel, si el retinut in acelasi caz.

Angela Nicolae este banuita ca le-ar fi promis protectie evazionistilor implicati in mafia carnii. Procurorii DNA o acuza ca ar fi primit de la cei invinuiti bani: intre 2.000 si 5.000 de lei.

“Nu sunt vinovata de niciun fel de infractiune care ni se retine in sarcina. Nu am luat nicio suma de bani si nici nu am pretins vreo suma de bani de la partenerii de afaceri dintr-o societate cu care colabora fiul meu. Nu-mi riscam cariera si nu-mi ratam pentru niste sume care se retin de 200 de ron sau de 500 de ron. Toate aceste aspecte sunt delegate de o anumita razbunare care vine nu din partea autoritatilor, ca sa ne intelegem, ci din partea unor persoane si a unei foste prietene a fiului meu care era in legatura cu acesti cetateni libanezi”, a declarat Angela Nicolae.

Angela Nicolae a fost suspendata de Consiliul Suprem al Magistraturii din functia de procuror al Parchetului General unde ocupa functia de sefa a biroului de relatii internationale.

Angela Nicolae si fiul ei au fost interceptati de zeci de ori vorbind despre banii solicitati celor pentru care interveneau. Intr-una dintre convorbiri, fiul procurorului ii cere bani unui om de afaceri pentru care magistratul pusese o vorba buna la colegi.

In acelasi dosar, sunt cercetate alte 29 de persoane. 10 dintre ele au primit marti seara mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Sursa foto: captura protv