Angelina Jolie surprinsa fara machiaj si vizibil imbatranita

Angelina Jolie a fost surprinsa de fotografi la o sesiune de shopping. Fara machiaj si vizibil obosita, fanii au criticat-o pentru felul in care arata.

Atat doctorii, cat si presa spune despre actrita ca ar avea probleme de sanatate deoarece aceasta arata din ce in ce mai obosita si mai imbatranita.

In varsta de 39 de ani, Angelina Jolie pare destul de trista in timpul shopping-ului. Aceasta probeaza cateva haine dar pare foarte interesata de bijuterii si de pantofi.

Cat timp a facut cumparaturi magazinul a fost inchis pentru a evita imbulzeala si orice altfel de contact. Angelina a evitat in ultima perioada hainele colorate si a ales doar hainele negre.

Citeste si: Shiloh Jolie-Pitt, fetita biologica a lui Brad Pitt, vrea sa fie baiat

In 2014, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in Franta dupa 9 ani de relatie. Cei doi s-au cunoscut in timp ce filmau impreuna pentru Mr and Mrs. Smith. Au 6 copii impreuna: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox.

In ultimii ani, Angelina Jolie a pus pe pauza cariera de actrita si s-a apucat de regie. Filmul ei Unbroken a primit insa mai multe critici negative decat pozitive.

Sursa foto