ANGELINA JOLIE, surprinsa in imagini socante: Drogata si in pragul delirului. VIDEO

The National Enquirer a publicat un filmulet in care Angelina Jolie apare intr-o ipostaza socanta. Imaginile, care dateaza din anii ’90, o prezinta pe indragita actrita intr-o stare fizica si psihica deplorabila, ca rezultat al dependentei de droguri. VEZI VIDEO MAI JOS.

Clipul a fost realizat chiar de Franklin Meyer, cel care ii furniza Angelinei Jolie heroina si cocaina. Imaginile o prezinta pe frumoasa actrita cu ochii injectati si cu urme pe brate, semn ca Angelina se injecta frecvent cu droguri.

In filmulet, actrita vorbeste la telefon cu tatal ei, insa limbajul folosit si felul in care conduce firul discutiei demonstreaza incoerenta si epuizare.

Citeste si: Angelina Jolie, suspecta de cancer ovarian

“Angie imi era clienta de mai multi ani. Ii vindeam cocaina si heroina. Odata, m-a sunat si m-a chemat la ea acasa. Asta era felul ei de a-mi cere droguri. Abia cumparasem o camera video si am decis sa o iau cu mine”, a povestit barbatul de 68 de ani pentru The National Enquirer.

“Cand am ajuns, i-am dat drogurile si mi-a dat niste BANI. Era trasa la fata si avea urme de ace pe brate”, a mai spus Franklin Meyer.

Barbatul sustine ca actrita era constienta de prezenta camerei de inregistrat, dar nu parea ca o deranjeaza.

CITESTE SI: ANGELINA JOLIE A FOST DECORATA DE REGINA ANGLIEI

Franklin Meyer sustine ca Angelina Jolie s-a drogat frecvent cu heroina si cocaina sub ochii lui.

“In general cheltuia cam 100 de dolari de fiecare data, asta insemna cam o jumatate de gram de cocaina si a zecea parte dintr-un gram de heroina. Priza chiar in fata mea, pentru ea nu conta cine mai era de fata. ‘Chiar mi-as dori sa adopt un copil’, mi-a spus. Eram socat, in mijlocul cutitelor si drogurilor, ea vorbea despre adoptie”, a mai spus Meyer.