Angelina Jolie, suspecta de cancer ovarian

Angelina Jolie ar suferi de cancer ovarian, sustin jurnalistii de National Enquirer. Aceasta ar fi si motivul pentu care indragita actrita in varsta de 38 de ani ar fi slabit foarte mult, in ultimul an.

Angelina Jolie a declarat in mai multe randuri ca scaderea in greutate se datoreaza oboselii si nutritiei inadecvate cauzate de programul suprasolicitant, diva ascunzand chiar si iubitului ei, actorul Brad Pitt, boala de care sufera.

Citeste siANGELINA JOLIE, NEVOITA SA FACA INCA O OPERATIE

Imagini recente surprinse de paparazzii americani ne-o prezinta pe eroina din “Tomb Raider” intr-o forma fizica precara: genunchi ososi si maini foarte subtiri si scheletice.

Desi anuntase in urma cu cateva luni ca isi va face histerectomie totala (n.r.- procedura chirurgicala prin care se indeparteaza uterul), dupa ce anterior si-a facut mastectomie de teama cancerului, Angelina a tot amanat operatia din cauza programului incarcat.

Acum, ea risca sa plateasca scump neglijenta, pentru ca deja s-ar fi instalat cancerul ovarian, sustine presa americana. Mai mult, jurnalistii de peste Ocean spun ca au aflat ca tumoarea ovariana s-ar fi extins si la alte organe, fara a mentiona insa sursa informatiei socante.