ANGHEL IORDANESCU: Fotbalul romanesc avea NEVOIE de un ANTRENOR cu EXPERIENTA

Noul selectioner al echipei nationale, ANGHEL IORDANESCU, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a acceptat sa preia functia pentru ca fotbalul romanesc avea NEVOIE de un ANTRENOR cu EXPERIENTA.

“Am spus ca este o situatie speciala si cred ca trebuia sa aducem un antrenor cu un anumit profil. Intre antrenorii pe care i-am nominalizat a fost MIRCEA LUCESCU. Revin la echipa nationala, am fost opt ani la cel mai inalt nivel. Am acceptat in urma discutiilor cu Burleanu pentru ca fotbalul romanesc este intr-o situatie speciala, avea NEVOIE de numirea unui ANTRENOR cu EXPERIENTA. I-am adus pe Moldovan, Isaila si Badea deoarece am considerat ca sunt antrenori tineri, cu performanta si caractere puternice. Putem sa ducem o campanie la bun sfarsit si sa calificam echipa unde ne dorim”, a declarat Iordanescu, potrivit b1.ro, care citeaza Mediafax.

Citeste si: ANGHEL IORDANESCU a fost validat de Cex al FRF in functia de selectioner

El a spus ca deocamdata nu au fost desemnati antrenorul cu portarii si nici preparatorul fizic.

Citeste si: ANGHEL IORDANESCU a convocat 14 STRANIERI la nationala pentru meciurile cu IRLANDA DE NORD si DANEMARCA

Contractul lui ANGHEL IORDANESCU se intinde pe un an de zile, avand ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016. Antrenorii secunzi sunt VIOREL MOLDOVA, DANIEL ISAILA si IONUT BADEA.

Sursa foto: activenews.ro