ANI: Fostul vicepresedinte al CJ Giurgiu nu-si poate justifica o buna parte din avere

Constantin Dascalu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Giurgiu, nu poate justifica suma de peste 100.000 de euro din averea sa, motiv pentru care Agentia Nationala de Integritate (ANI) a dispus sesizarea organelor de control.

Inspectorii ANI au constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 494.462 Lei (aprox. 111.616 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Octavian Dascalu si familia sa, in perioada exercitarii functiei publice de vicepresedinte al Consiliului Judetean Giurgiu (22 iunie 2008 – 31 decembrie 2011), se arata intr-un comunicat remis presei.

Agentia Nationala de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Octavian Dascalu in perioada exercitarii functiei publice, se mai arata in comunicatul citat.

Fostul vicepresedinte al CJ Giurgiu a fost informat in legatura cu cercetarile si a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Sursa foto: zf.ro