ANI: PRIMARUL DIN JILAVA nu poate JUSTIFICA o AVERE de UN MILION de euro

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 4.057.629 lei (aproximativ 963.807 euro), intre AVEREA dobandita si veniturile realizate, in perioada 2008-2011, de catre ADRIAN MLADIN, primarul comunei Jilava din judetul Ilfov, potrivit unui comunicat al institutiei.

Conform sursei citate, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre ADRIAN MLADIN in perioada exercitarii functiei publice.

Citeste si: Primarul din Jilava, condamnat la sapte ani de inchisoare, iar cel din Snagov, la cinci, ambii cu executare

De asemenea, in urma procedurilor de evaluare au rezultat indicii cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita de catre ADRIAN MLADIN, dat fiind faptul ca mai multe depuneri de numerar efectuate de catre diverse persoane fizice in conturile bancare ale primarului sunt nejustificate.

Citeste si: SOC NICHITA, turnat de fosta NEVASTA. AVERE FABULOASA pentru primarul IASIULUI

Prin urmare, ANI a sesizat DNA in vederea verificarii indiciilor privind posibila savarsire de catre ADRIAN MLADIN a infractiunii de luare de mita.

Sursa foto: fanatik.ro