Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie

Animalele de companie nu doar ca ne topesc inima, dar dezvoltam o relatie speciala atunci cand convietuim cu ele la un loc. S-a demonstrat ca animalele alunga depresia daca stam in compania lor.

A avea un animal de companie cere anumite sacrificii. Trebuie sa ii dedici timp si sa il ingrijesti. Animalele ne dezvolta creativitatea si ne fac sa fim mai responsabili. O data cu grija pentru un animalut intram intr-o noua lume a experientelor.

CITESTE SI:Top 5 cele mai harnice zodii

Berbec

Nimeni nu apreciaza mai mult ca Berbecii caldura care vine din mangaiatul unei pisici. Aceste animale au un efect calmant asupra nativilor Berbec, care tind spre agitatie uneori.

 Taur

Firea creativa a Taurilor cere un animal de companie care sa ii stimuleze mental. Nu sunt capabili sa ofere atentie animalelor si nici nu au rabdare sa se joace cu ele, de aceea o tarantula este potrivita pentru ei. Va fi mereu in cutia ei de sticla pentru a fi admirata si nu cere atentie.

 Gemeni

Gemenii sunt veseli, sociabili si optimisti si au nevoie de un animal care sa le mentina moralul ridicat. Cainele Labrador este compania perfecta pentru ei. Va fi prietenul dedicat activitatilor relaxante si va alunga zilele proaste. Gemenii au un simt al grijii dezvoltat si sunt capabili sa le poarte de grija.

 Rac

Un animal de companie va aduce un plus de siguranta in viata Racilor. Mai ales in cazul nativilor Rac care locuiesc singuri, un caine, oricat de mic ar fi ii va avertiza cand pericolul se apropie.

 Leu

Indiferent de cel animal de companie ar avea, Leii vor sa ofere dragoste. Un papagal sau un hamster ii vor oferi un efect calmant, iar zgomotul produs de aceste animalute ii vor incanta urechile.

 Fecioara

Nativii Fecioara au nevoie sa invete sa aiba rabdare, iar un animal de companie ii poate invata lectii valoroase. Un pui de caine pe care sa il dreseze cu rabdare, in timp ce ii ofera dragoste este un inceput perfect.

 Balanta

Animalele sunt empatice si vor fi acolo pentru stapanii lor. Balantele au nevoie de compania unui animal precum iepurele pe care sa il imbratiseze atunci cand ziua nu se desfasoara cum trebuie.

 Scorpion

Scorpionii au nevoie de un animal de companie care sa le imbunatateasca sanatatea mentala. Stresul si depresia cauzeaza traume pe care animalele le pot controla prin simpla lor prezenta. Scorpionii au nevoie de o pisica in compania careia sa scape de cotidian.

 Capricorn

Capricornii pot face un act caritabil si pot adopta un catel. Pe langa faptul ca se aleg cu o companie placuta, au si constiinta impacata ca au salvat o viata. Oferind o casa unei creaturi abandonate, nativii Capricorn vor invata sa fie mai responsabili.

 Varsator

Un animal de companie ii va ajuta pe Varsatori sa isi petreaca timpul intr-un mod placut. Mai ales daca nativii Varsator locuiesc singuri. Un animal precum cainele ii va tine de urat cand iese la alergat dimineata.

CITESTE SI:Cum iti dai seama ca iubitul te insala in functie de zodie

 Pesti

Pestii sunt dezorganizati uneori, iar cu o pisica in casa nu isi vor mai lasa lucrurile imprastiate. Documentele de la lucru isi vor gasi in sfarsit locul.

 Sursa:yve