UPDATE. ANM a emis cod galben de CEATA pentru Bucuresti si 19 judete, inclusiv autostrazile A1, A2 si A3

Cod Galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o avertizare COD GALBEN DE CEATA valabila in 19 judete din tara si in Bucuresti. In zonele vizate se va produce CEATA ce determina vizibilitate scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m.

UPDATE 12.10: ANM a emis o noua avertizarea pentru judetele Botosani, Suceava, Bacau si Vrancea si local in judetele Neamt si Iasi, inclusiv drumurile nationale si europene din aceste zone. Ceata va reduce vizibilitate sub 200 de metri, iar local sub 50 de metri

Stire initiala:

In judetul Botosani, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente, in judetele Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava inclusiv pe drumurile nationale si europene se va produce CEATA cu vizibilitate redusa sub 200 m, local sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 11.00.

Citeste si: COD GALBEN DE CEATA PENTRU BUCURESTI SI SAPTE JUDETE

CEATA va mai fi, local, in judetele Mehedinti, Dolj si Olt, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente, pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila si Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti, local in judetul Buzau si sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova; inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente precum si A1, A2, A3. Avertizarea este valabila pana la ora 11.00.

In judetul Harghita, pe drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, se va produce CEATA cu vizibilitate redusa sub 200 m, local sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 10.00.

ANM A EMIS COD GALBEN DE CEATA PENTRU BUCURESTI SI 6 JUDETE, INCLUSIV AUTOSTRAZILE A1, A2 SI A3