ANM a emis COD GALBEN de ceata, valabil in mai multe zone din tara

ANM a emis COD GALBEN de ceata, valabil in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica, o noua avertizare tip Cod Galben de ceata, valabila pana la ora 17:00, in mai multe zone din tara. Printre judetele vizate se numara Dolj, Mehedinti, Vrancea, Galati, dar si Bacau si Neamt.

Astfel, pana la ora 14:00 se va semnala ceata, care va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, pe arii relativ extinse in judetele Mehedinti si Dolj, inclusiv municipiile Dr. Tr. Severin si Calafat, local in judetul Olt, inclusiv municipiul Caracal, precum si drumurile judetene si europene aferente.

Pana la ora 17:00 vor fi afectate de ceata spatii relativ extinse din judetele Vrancea si Galati si, local, judetele Botosani, Bacau, Vaslui si Neamt, inclusiv drumurile europene si nationale aferente. Pana la ora 13:00 va fi ceata si pe arii relativ extinse din judetele Teleorman si Giurgiu si pe arii restranse in Calarasi si Ialomita, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente si autostrada A2.