ANM: Ceata in 12 judete si pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Centrul Infotrafic

COD GALBEN DE CEATA: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineata, mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru intervalul orar 07.00 – 11.00 valabile in 12 judete, inclusiv autostrada A3.

COD GALBEN DE CEATA. Potrivit specialistilor meteorologi, intre orele 07.10 si 10.00, pe arii relativ extinse in judetele Harghita si Covasna, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiile Miercurea Ciuc si Toplita se va semnala CEATA, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri

Citeste si: PROGNOZA METEO DE ALEGERI: ATENTIE, ANM A EMIS COD GALBEN DE CEATA IN BUCURESTI SI 8 JUDETE

COD GALBEN DE CEATA. Totodata, intre orele 08.00 si 11.00, local in judetul Olt inclusiv municipiul Slatina si Caracal, precum si drumurile nationale si europene aferente, judetul Alba, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Alba Iulia si Sebes – local in judetul Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Fagaras se va semnala CEATA, fenomen ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

COD GALBEN DE CEATA. De asemenea, in jumatatea de est a judetul Cluj, inclusiv zona municipiului Cluj Napoca, Dej, precum si drumurile nationale si europene, dar si pe arii extinse in judetele Teleorman si Giurgiu si local in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi si Prahova, precum si autostrada A3, drumurile nationale si europene aferente, se va semnala CEATA, ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

ANM: VREMEA VA FI DEOSEBIT DE CALDA PENTRU ACEASTA PERIOADA A ANULUI, IN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI