UPDATE. ANM: Cod galben de CEATA in noua judete, Bucuresti si autostrazile A1, A2 si A3

Centrul Infotrafic

COD GALBEN DE CEATA: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineata, mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru intervalul orar 05.00 – 10.00, valabile in mai multe judete, municipiul Bucuresti si autostrazile A1, A2 si A3.

UPDATE 8.30: Meteorologii au mai emis o atentionare COD GALBEN DE CEATA, valabila, local, pentru judetele Botosani, Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati, Dolj, Gorj si Olt, precum si in jumatatea sudica a judetului Valcea, inclusiv drumurile nationale si europene aferente. Aceasta ultima atentionare este valabila pana la ora 11.00.

Stire initiala:

COD GALBEN DE CEATA. Potrivit specialistilor meteorologi, intre orele 05.00 si 08.00, local in judetele Dolj, Gorj si Olt, dar si in jumatatea sudica a judetului Valcea, inclusiv municipiile Craiova, Tg. Jiu, Slatina si Dragasani, precum si drumurile nationale si europene aferente, se va semnala CEATA, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

Citeste si: UPDATE. COD GALBEN DE CEATA IN 14 JUDETE, BUCURESTI SI PE AUTOSTRAZILE A2 SI A3

COD GALBEN DE CEATA. Totodata, intre orele 06.00 si 10.00, pe arii relativ extinse in judetele Teleorman si Giurgiu, local in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti, in sudul judetelor Arges, Dambovita, Prahova si local in judetele Buzau, Ialomita si Calarasi, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3, se va semnala CEATA, fenomen ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

ANM: NOWCASTING DE CEATA PENTRU BUCURESTI, ARGES, DAMBOVITA SI PRAHOVA