ANM: Cod galben de CEATA pentru mai multe judete. Vezi zonele vizate – UPDATE

ANM a emis Cod Galben de ceata

COD GALBEN DE CEATA: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineata, mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru intervalul orar 07.00 – 10.00, valabile in noua judete. 

UPDATE 10:00: Potrivit ANM, pana la ora 11,00, local in judetele Teleorman, Giurgiu si Braila si in sudul judetului Buzau, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente, se va semnala CEATA, care va determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Tot pana la ora 11,00, pe arii relativ extinse in judetele Mehedinti, Olt si Dolj, inclusiv in zona localitatilor Halanga, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Caracal, Calafat si Craiova, dar si pe drumurile nationale si europene aferente, va exista CEATA, care va determina vizibilitate scazuta local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, iar pe alocuri burnita.

Stire initiala: 

COD GALBEN DE CEATA. Potrivit specialistilor meteorologi, intre orele 07.05 si 09.00, pe arii extinse in judetul Tulcea se va semnala CEATA care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

Citeste si: ANM A EMIS COD GALBEN DE CEATA PENTRU BUCURESTI SI 6 JUDETE, INCLUSIV AUTOSTRAZILE A1, A2 SI A3

COD GALBEN DE CEATA. Totodata, intre orele 07.00 si 10.00, pe arii relativ extinse in judetele Harghita si Brasov, dar si local in judetele Botosani, Vaslui, Bacau, Neamt, Vrancea si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, se va semnala CEATA, fenomen ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

UPDATE. ANM: COD GALBEN DE CEATA IN NOUA JUDETE, BUCURESTI SI AUTOSTRAZILE A1, A2 SI A3