Anna Lesko, data disparuta in timpul filmarilor la videoclipul “Leagana barca”. VIDEO

Anna Lesko le-a dat emotii colegilor de platou chiar in timpul filmarilor la cel mai nou videoclip “Leagana barca”. 

Cantareata le-a dat mari emotii colegilor sai, dupa ce a disparut subit de la filmari.

Dupa cautari intense, Anna Leskoa fost gasita dormind intr-o locomotiva care facea parte din recuzita de filmare a noului videoclip, pe care il puteti vedea la sfarsitul articolului. 

“Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 de oameni. Este primul videoclip cand, neintentionat, am dat emotii echipei. Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns sa filmam zece. Am avut doua locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea in care eu nu ma aflam”, a povestit Anna Lesko, citata de Libertatea.

“Dupa ce m-au cautat inca o ora, m-au gasit dormind in cealalta locomotiva. Eu am stat, am asteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezita de urletele si tipetele celor care ma cautau cu lanternele. Cu toate acestea sunt foarte mandra de rezultat si abia astept parerile voastre pe pagina mea de facebook”, a mai spus Anna Lesko.