ANONYMOUS a inceput “OPERATIUNEA ISIS”: Hackerii au lansat mii de ATACURI CIBERNETICE

Hackerii de la ANONYMOUS au inceput “OPERATIUNEA ISIS” prin publicarea mai multor DATE PERSONALE ale unor supecti care ar face parte din ORGANIZATIA TERORISTA. Informatii despre MII DE ATACURI CIBERNETICE si detalii care ii vizeaza pe jihadisti au fost dezvaluite online cu hashtag-urile #opISIS si #opParis, informeaza The Independent.

Anonymous a spart conturile de social media pe care le aveau presupusi jihadisti si a facut publice mai ales detaliile personale ale celor implicati in procesul de recrutare ISIS. Informatiile personale ale suspectilor extremisti au inceput sa apara dupa ce Anonymous “a declarat razboi” ISIS, in urma atacurilor de la Paris.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS. ANONYMOUS AMENINTA CA VA ATACA STATUL ISLAMIC (VIDEO)

Hackerii au facut publica o lista de conturi pe Twitter si site-uri pe care operaza jihadistii. Cel putin o postare, vazuta de jurnalistii de la The Independent, contine detalii personale, inclusiv adresa fizica a unui individ care pretinde a fi un recrutor ISIS in Europa.

Mai mult, Anonymous sustin ca au atacat cu succes mii de conturi de pe retele de socializare, iar mai multe site-uri pe care le-au identificat a fi asociate cu ISIS au fost distruse. De la debutul “Operatiunii ISIS”, Anonymous ar fi responsabil pentru eliminarea a peste 5.500 de conturi suspecte.

CITESTE SI: STATUL ISLAMIC PREGATESTE NOI ATACURI (SEFUL CIA)

Activistii par sa isi fi intensificat atacurile cibernetice in ceea ce au anutat a fi “cea mai mare operatiune” din istoria sa, ca raspuns la atacurile de la Paris, soldate cu 129 morti. Anterior, hackerii s-au axat in mare parte pe piratarea conturilor de social media.

Cu toate acestea, nici unul dintre detaliile dezvaluite nu pot fi confirmate in mod independent, precizeaza jurnalistii britanici. Datele ar putea fi eronate, dat fiind faptul ca, in trecut, s-a mai intamplat ca Anonymous sa dea gres.

Sursa foto: Independent