ANONYMOUS a LOVIT STATUL ISLAMIC: FORUM JIHADIST, inlocuit cu o reclama la ANTIDEPRESIVE

Hackerii de la GHOSTSEC, grup afiliat ANONYMOUS si specializat in lupta cibernetica impotriva STATULUI ISLAMIC, au spart un forum de PROPAGANDA JIHADISTA, inlocuindu-l cu o RECLAMA la PROZAC, medicament pentru tratarea depresiei.

Site-ul fusese recent deschis de catre STATUL ISLAMIC – folosindu-se de o platforma ilegala cu acces restrictionat – ca raspuns la faptul ca ANONYMOUS a reusit sa blocheze in ultimele zile sute de PAGINI si CONTURI JIHADISTE, informeaza cotidianul britanic The Guardian. Alaturi de RECLAMA la PROZAC, hackerii au postat si urmatorul mesaj: “Prea mult ISIS. Prea multi oameni sunt bagati in treaba asta cu ISIS“.

CITESTE SI: ANONYMOUS A INCEPUT “OPERATIUNEA ISIS”: HACKERII AU LANSAT MII DE ATACURI CIBERNETICE

Nu este pentru prima oara cand FORUMUL TERORISTILOR este inchis. GHOSTSEC l-a mai spart o data saptamana aceasta, insa STATUL ISLAMIC l-a pus din nou in functiune, cu toate ca hackerii au descoperit ca extremistii se folosesc de instrumente foarte slabe de securitate pentru a incerca sa-l protejeze.

ANONYMOUS a declarat razboi STATULUI ISLAMIC dupa ATENTATELE TERORISTE de la PARIS, iar pana acum a reusit sa inchida sute de SITE-URI JIHADISTE, cu toate ca militantii ISIS au postat pe Internet o lista cu instructiuni de urmat pentru a evita ATACURILE INFORMATICE.

In plus, ANONYMOUS a cerut ajutorul publicului in razboiul cibernetic pe care l-a declarat STATULUI ISLAMIC. Hackerii vor sa inchida cat mai multe conturi de pe retelele sociale si SITE-URI JIHADISTE, spunand ca si un incepator poate face asta.

CITESTE SI: ANONYMOUS A PUBLICAT LISTA POSIBILELOR TINTE ALE JIHADISTILOR DE LA STAT ISLAMIC

Drept urmare, ANONYMOUS a pus la dispozitia doritorilor sa ajute un ghid de atacuri informatice pentru incepatori. “Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine”, au transmis activistii.

Sursa foto: the guardian