ANONYMOUS AVERTIZEAZA STATUL ISLAMIC: VINERI ESTE TROLLING DAY

Gruparea de hackeri ANONYMOUS avertizeaza jihadistii gruparii extremiste STATUL ISLAMIC sa se astepte la atacuri. Avertismentul vine pe fondul unei manifestatii on-line programate vineri, cand mii de persoane isi vor uni fortele cu ANONYMOUS pentru a distruge conturile de pe retetele de socializare ale membrilor STATULUI ISLAMIC.

Intr-un interviu acordat Express, o membra a grupului de hackeri ANONYMOUS a explicat ca este hotarata sa distruga gruparea jihadista STATUL ISLAMIC. Femeia hacker se identifica doar sub titulatura TMT si admite ca face parte din operatiunea de distrugere a mii de conturi ale membrilor STATULUI ISLAMIC de pe retetele de socializare.

CITESTE SI: ANONYMOUS A PUBLICAT LISTA POSIBILELOR TINTE ALE JIHADISTILOR DE LA STAT ISLAMIC

Se crede ca mii de oameni isi vor uni vineri fortele cu gruparea de hackeri in operatiunea numita “trolling day”. In cursul acestei zile activistii vor deranja conturile retelei si vor ironiza grupul terorist ISIS. TMT a precizat: “Unul dintre organizatori a avut ideea sa stranga un grup de prieteni si sa faca asta pentru a aduce in atentia publicului lupta impotriva STATULUI ISLAMIC si pentru a strange sustinatori in aceasta lupta. Fiecare mana este necesara si avem nevoie de tot ajutorul posibil in aceasta lupta”.

Eforturile facute de hackerii ANONYMOUS deranjeaza masina propagandistica a STATULUI ISLAMIC si tehnicile sale de recrutare. TMT admite ca aceste operatiuni incetinesc recrutarea de catre gruparea terorista. “Eu voi face tot ce imi sta in putinta pentru a le intrerupe comunicatiile”, mai spune hackerul, care se declara motivata de faptul ca STATUL ISLAMIC l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley.

CITESTE SI: ANONYMOUS A LOVIT STATUL ISLAMIC: FORUM JIHADIST, INLOCUIT CU O RECLAMA LA ANTIDEPRESIVE

Sursa foto: bbc