ANONYMOUS ia la misto STATUL ISLAMIC! Vinde CHILOTI TANGA cu steagul teroristilor – FOTO

STATUL ISLAMIC a reusit sa instaleze un sentiment de frica pe tot globul dupa multiplele ATACURI TERORISTE organizate recent. Cele mai groaznice executii au fost inregistrate si publicate pe internet, unde au ingrozit intreaga lume.

Acum, gruparea terorista a devenit tinta glumelor pentru o renumita grupare de hackeri, numita ANONYMOUS. Recent, membrii acesteia au inceput sa publice pe internet mesaje batjocoritoare la adresa Statului Islamic.

Una dintre cele mai recente „glume” facute de Anonymous este LENJERIA INTIMA PENTRU FEMEI cu MODELUL STEAGULUI STATULUI ISLAMIC. Hackerii au publicat pe internet o imagine cu o pereche de chiloti tanga cu mesajul „Anonymous ar putea incepe sa vanda tanga cu marca Statului Islamic. Interesati?”, potrivit celor de la Mirror.

CITESTE SI: ALERTA IN FRANTA: TURNUL EIFFEL A FOST INCHIS DIN CAUZA UNEI AMENINTARI TERORISTE

Recent, Anonymous a inceput sa lanseze numeroase atacuri la adresa gruparii teroriste, si chiar impotriva numerosilor membri care si-au facut conturi pe retelele sociale pentru a atrage noi adepti.

„ISIS, va vom bantui, va vom dobori site-urile, conturile, e-mailurile si va vom expune. VETI FI TRATATI CA UN VIRUS, iar noi suntem leacul. Noi detinem internetul”, au mai scris hackerii.

Sursa foto: mirror