ANTAL, cale libera spre STEAUA! Ros-albastrii vor sa prelungeasca si imprumutul lui PIOVACCARI

Mijlocasul LIVIU ANTAL a fost declarat JUCATOR LIBER de contract,miercuri, de catre membrii Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, informeaza site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) . CNSL a constatat incetarea raporturilor contractuale dintre LIVIU ANTAL si gruparea FC VASLUI, insa moldovenii au dreptul la recurs.

“Se constata incetarea raporturilor contractuale pentru justa cauza sportiva incepand cu 07.05.2014. Cu recurs” , se arata in solutia CNSL. In ciuda acestui fapt, este de greu ca VASLUIUL va avea castig de cauza la recurs, astfel STEAUA BUCURESTI poate demara NEGOCIERILE cu golgheterul din Liga I.

Citeste si: STEAUA Bucuresti vrea sa TRANSFERE doi jucatori titulari de la o rivala din LIGA I 

In alta ordine de idei, Gazeta Sporturilor anunta si faptul ca STEAUA BUCURESTI a trimis o solicitare oficiala echipei italiene SAMPDORIA in vederea prelungirii imprumutului atacantului FEDERICO PIOVACCARI pentru inca un sezon, in aceleasi conditii financiare. Adica, ros-albastrii vor suporta 210.000 de euro din salariul anual de 700 de mii de euro pe care il are in prezent atacantul italian.

Citeste si: STEAUA negociaza TRANSFERUL unui golgheter din LIGA I

Sursa foto: gsp.ro