Antena 1 scoate din grila de programe, de la 1 martie, o emisiune cunoscută

Începând cu data de 1 martie, o emisiune cunoscută iese din grila de programe Antena 1. Este vorba de emisiunea „Prietenii de la 11” prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Anunțul a fost făcut de artist pe paginile de socializare.

„Din 1 martie, emisiunea “Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

Citește și: DUPĂ CE MIRCEA BADEA A FOST TRIMIS LA SOMN A APĂRUT ȘI O PARODIE MUZICALĂ: ”DORMI, DORMI, PUIUL MAMII!” VIDEO

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, este mesajul lui Ristei.

Sursa foto: Antena 1