Antena 3 l-a “internat” pe Marcel OPRIS la Viena, in timp ce el era bine-mersi in Parlament

Antena 3 l-a "internat" pe Marcel OPRIS la Viena, in timp ce el era bine-mersi in Parlament

Postul Antena 3 a anuntat, in aceasta dimineata, ca directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), MARCEL OPRIS, a fost internat in stare grava la un spital din Viena, numai ca acesta a aparut dupa doua ore bine-sanatos la Parlament, scrie site-ul Reporter Virtual.

Antena 3 a relatat ca directorul STS a ajuns in spital din pricina unei boli care “i-a pus si in trecut viata in pericol” si a precizat ca acesta va fi externat in 17 iunie. La nici doua ore de la “dezvaluirile” Antenei 3, Marcel Opris a aparut ulterior la Palatul Parlamentului, bine-sanatos, scrie sursa citata. 

Si purtatorul de cuvant al STS, Adrian Fulea, a negat vehement zvonurile lansate pe piata de Antena 3.

Citeste si: STS infirma zvonurile: MARCEL OPRIS nu se afla in SPITAL 

“Stirea este complet falsa, cap-coada. MARCEL OPRIS nu este internat la Viena, a fost aseara la Guvern, unde erau si jurnalistii de la Antena3, la deschiderea Oficiului european pentru Criminalitate informatica. S-a intalnit cu cei de la Antena3 acolo! Nu e la Viena, nu e in stare grava, nu e internat in niciun spital”, a declarat Fulea, pentru ziare.com.

Premierul Victor Ponta i-a urat acestuia sanatate, desi a precizat ca nu stie despre ce este vorba: “Ii urez sanatate daca are vreo problema, pentru ca orice dispute institutionale sau politice nu au legatura cu partea umana. Ii urez multa sanatate si sper sa fie bine, dar nu am nici un fel de informatii momentan”.

Citeste si: MARCEL OPRIS, seful STS, a fost INTERNAT de URGENTA in SPITAL

Foto: Jurnalul