Antena 3, promo mincinos la emisiunea lui Gadea

Antena 3 a difuzat, joi, un promo la emisiunea “Sinteza zilei” care se vrea de fapt dezbaterea finala pentru Cotroceni, in care se afirma ca Klaus Iohannis i-a anuntat ca nu se prezinta la dezbaterea cu Victor Ponta din cauza “aparitiilor dezastruoase” din precedentele doua confruntari, scrie hotnews.ro.

La inceputul promo-ului, se afirma ca “Romania asteapta finala pentru Cotroceni intre Victor Ponta si Klaus Werner Iohannis”, pentru se arata ulterior ca primarul Sibiului “a anuntat ca nu mai participa la confruntarea finala din cauza aparitiilor dezastruoase pe care le-a avut in dezbaterile organizate chiar de propaganda basista”.

Chiar si asa, “Mihai Gadea organizeaza cea mai spectaculoasa finala din istoria prezidentialelor cu acel candidat care a avut curajul sa vina”, alaturi de premierul Italiei, Mateo Renzi, se mai arata in acest promo.

De asemenea, site-ul Antena 3 anunta:

“In aceasta seara Romania astepta finala pt Cotroceni intre Victor Ponta si Klaus Werner Iohannis, doar ca ultimul a anuntat ca nu mai participa la confruntarea finala din cauza aparitiilor dezastruase pe care le-a avut in dezbaterile organizate chiar de propaganda basista.

De la ora 20:00, Mihai Gadea organizeaza cea mai spectaculoasa finala din istoria prezidentialelor, cu acel candidat care a avut curajul.sa vina: Victor Ponta, cu Primul Ministru al Italiei Matteo Renzi si cu toata natiunea romana care este invitata sa comenteze in timp real finalul acestei campanii. De la 20:00, finala pentru Cotroceni la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, cel mai urmarit talk show din Romania”.