Antena 3, reclamata la CNA de presedintele Basescu

Postul de televiziune Antena 3 a fost reclamat la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) de presedintele Traian Basescu, pentru acuzatii nefondate cu privire la implicarea sa in arestarea sefului Antena Group, Sorin Alexandrescu. 

In acest sens, Basescu a depus doua sesizari la CNA, documente in care face referire la doua dezbateri televizate ale postului Antena 3. Astfel, afirmatiile facute in emisiunile “Q&A” si “La ordinea zilei” il incriminau pe Traian Basescu ca ar manevra DNA, serviciile secrete si judecatorii cu scopul de a distruge trustul Intact.

Ambele sesizari au fost depuse la data de 4 iunie si in ele se reclama faptul ca in emisiunile mentionate “au fost lansate mai multe acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora domnul presedinte ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, domnul Sorin Alexandrescu”. In sesizari sunt redate mai multe declaratii din dezbaterile respective.