ANTENA 3 vs LAURA CODRUTA KOVESI: Lovitura dura primta de postul de televiziune

Cererea de recuzare a completului de judecata, facuta de unul dintre jurnalistii carora procurorul sef al DNA LAURA CODRUTA KOVESI le-a cerut daune morale, alaturi de ANTENA 3, pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune, a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), informeaza Mediafax.

“Respinge cererea de recuzare formulata impotriva doamnelor judecator Tomescu Andreea si Radulescu Madalina”, a decis Curtea de Apel Bucuresti, hotararea nefiind una definitiva. Recuzarea completului de judecata a fost ceruta de unul dintre jurnalistii carora LAURA CODRUTA KOVESI le-a cerut daune in dosarul in care acuza ca postul de televiziune ANTENA 3 i-ar fi prejudiciat imaginea.

CITESTE SI: LOVITURA DURA PRIMITA DE ANTENA 3 DIN PARTEA CNA

In legatura cu aceeasi cauza, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) dezbate vineri o cerere de stramutare a dosarului. LAURA CODRUTA KOVESI a cerut daune morale de un milion de lei postului ANTENA 3, pentru acuzatiile de musamalizare a anchetei in dosarul lui Mircea Basescu, care i-au fost aduse pe post.

Sursa foto: A3