ANTONESCU despre revenirea lui TARICEANU in PNL: Sunt foarte multi care se reinscriu!

Presedintele PNL, CRIN ANTONESCU, a confirmat, joi, ca fostul liberal Calin Popescu TARICEANU, a revenit in partid.

“S-a reinscris acum, mi-a spus domnul Gigel Stirbu. Sunt foarte multi oameni care se reinscriu”, a declarat presedintele PNL, inainte de a intra in sala de plen unde urmeaza a fi cicita motiunea de cenzura depusa de liberali. 

Reamintim ca fostul liberal CALIN POPESCU TARICEANU a revenit, joi, in PNL. Fostul liberal a accepat propunerea lui Adrian Stef, prim-vicepresedintele PNL Satu Mare, de a reveni in PNL. 

Fostul presedinte al liberalilor a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Satu Mare, ca demisia sa din PNL a fost “un gest de protest”. “Accept invitatia de a reveni in PNL”, a spus Popescu Tariceanu in cadrul unei conferinte de presa.

Afla aici detalii despre revenirea lui Tariceanu in PNL

Tariceanu se afla la Satu Mare, joi, pentru a sustine candidatura lui Ovidiu Silaghi la alegerile partiale de duminica pentru un colegiu de deputat. Desi initial desemnat candidatul PNL, recent Silaghi a demisionat din partid si a devenit candidatul PSD-UNPR-PC. 

Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al partidului, a declarat: “Nu cunosc detaliile situatiei, acum am auzit si eu. Astazi se citeste motiunea de cenzura si asta e lucrul prioritar pentru noi astazi. Legat de ceea ce discutati, daca lucrurile stau asa, se inscrie intr-un trend din ultima perioada, ati vazut ca a existat ceva similar si la organizatia PC Sector 3, si la Olt a existat un caz al unui coleg care a aplecat acum 3 luni din partid si acum intentioneaza sa se intoarca. Astazi pentru noi importanta este motiunea de cenzura si discutia pe teme de interes pentru cetateni. Acest subiect se va discuta ulterior in interiorul PNL”.