ANTONESCU a votat la Scoala Barbu Delavrancea: Am votat pentru cea mai buna echipa, PE va fi o institutie mult mai puternica

CRIN ANTONESCU

Presedintele PNL, Crin ANTONESCU, a votat duminica, la ora 09.10, la Scoala Barbu Delavrancea din Bucuresti. La iesirea de la sectia de votare, liderul liberalilor a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, mentionand ca Parlamentul European va fi o institutie mult mai puternica si importanta pentru viata noastra.

“Stiti bine pentru ce am votat, pentru cea mai buna echipa, cel mai bun program. Parlamentul European va fi o institutie mai puternica si importanta pentru viata noastra. Este un gest civic si cetatenesc sa dam acest vot”, a declarat CRIN ANTONESCU, la iesirea de la urna.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare din 25 mai

Intrebat ce estimari are cu privire la prezenta la vot, liderul PNL a declarat: “Deocamdata asupra prezentei la vot nu putem face estimari, doar comparatii cu alegeri similare pana la aceeasi ora. Este clar ca vom avea o prezenta mica, eu sper sa nu fie neobisnuit de mica, am incercat sa transmit un apel de prezenta la vot”, a mai spus ANTONESCU.

VEZI AICI ULTIMELE INFORMATII ANUNTATE DE BEC PRIVIND PREZENTA LA VOT

Referitor la rezultatele alegerilor de duminica, CRIN ANTONESCU a spus ca asteapta primele date cu relaxare, precizand ca abia la miezul noptii se va sti cu exactitate care va fi rezultatul acestor alegeri. “Cu relaxare, sper sa fie o zi fara eveniment, cu nerabdare pentru ca toti asteptam, e o zi foarte lunga. Pana la incheierea numaratorii reale nu vom sti rezultatul, exit-poll-urile in acest gen de alegeri cu prezenta mica chiar nu pot sa dea o evaluare foarte aproape de realitate. Pana pe la 12 noaptea, pana maine cred de fapt, vom fi nerabdatori”, a mai precizat ANTONESCU.

“O zi buna si sa votati”, le-a spus Crin ANTONESCU, la plecare, jurnalistilor.