Antonescu, admirativ la adresa lui Ciorbea: Are sanse sa fie validat in ASF

Crin Antonescu il apreciaza pe Victor Ciorbea, chiar daca acesta a ales sa isi dea demisia din PNL. Liderul liberal este convins ca fostul premier  are sanse sa fie validat in conducerea ASF, pentru care si-a exprimat dorinta de a candida.

Intrebat daca Victor Ciorbea va fi sustinut de PNL pentru a face parte din conducerea ASF, Antonescu a explicat ca nu poate fi vorba de sustinere din partea partidelor, deoarece nu s-ar mai merge pe formula ca un partid sau altul sa faca numiri in conducerea ASF.

“Domnul Ciorbea vrea pur si simplu sa isi depuna CV-ul, ca sa spun asa, sa mearga sa lucreze acolo. Din punctul nostru de vedere, un om care a fost prim-ministru, care a primar general al Capitalei, care a fost lider de mare sindicat, pe vremea cand existau mari sindicate, care este dublat si de o pretigioasa experienta juridica si de magistrat, are sanse (n.r.-de a fi validat in conducerea ASF), nu noi decidem.

Noua ne pare rau ca pierdem un senator, un om politic cu experienta domnului Ciorbea, dar, daca asta este optiunea domniei sale, nu o impiedicam”, a declarat Crin Antonescu.

Citeste si: Crin Antonescu, mesaj catre domnii Basisti, catre celelalte aripi si aripioare din PDL