Antonescu, apel la mass-media: Europarlamentarii trebuie sa vorbeasca, dar nu au unde

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Crin Antonescu a vorbit, astazi, despre presa din  Romania, cea care prefera sa se ocupe de subiecte de scandal, in loc sa le prezinte romanilor europarlamentarii, inainte de alegeri.

 “Avem candidati de cea mai buna calitate pentru Parlamentul european, va spun cu mana pe inima, dar nimeni nu vrea, in presa romanesca, dezbateri publice, sa vorbeasca cu romanii despre ce este Parlamentul european, ce este Comisia europeana si ce fac oamenii acestia acolo, noi am vrea sa vorbim, ei ar vrea sa vorbeasca, dar n-au unde.

Din pacate, marea nenorocire in Romania este ca vorbim despre jiltul pe care a stat Traian Basescu la sedinta Parlamentului, despre ce poseta avea doamna Udrea, cum se uita Zgonea in oglinda si ma injura pe mine”, a declarat, la intalnirea cu membrii Delegatiei permanente a PNL Buzau, liderul liberal, noteaza Agerpres.

Liderul liberal nu vrea sa critice presa din Romania si spune ca doar constata aceste elemente:

“Se vorbesc prostii, in vreme ce acesti oameni fac lucruri foarte grele, oameni care muncesc zi de zi acolo, intr-o legislatie complicata, au parteneri zilnici de dialog oameni din civilizatii democratice dintre cele mai inalte, sunt persoane cunoscute si respectate de toate familiile politice, de comisari europeni, de oameni care sunt in conducerea unor tari mari’, a punctat Crin Antonescu.

Citeste si: Antonescu, despre prezidentiale: O sa concurez si pentru intrarea in turul doi si pentru castigarea acestuia