ANTONESCU: Asta cu reinfiintarea USL e ca a II-a asteptare a lui Hristos

Antonescu ii raspunde lui Ponta: E un sentimental. Dintre asemenea oameni se recruteaza marii poeti, marii artisti

Crin ANTONESCU s-a saturat sa tot auda de refacerea USL! Liderul PNL a comparat tendinta lui Victor Ponta si a PSD de a mentine senzatia si perceptia publica ca USL-ul inca exista cu asteptarea celei de a doua reveniri a lui Iisus pe pamant.

“Oamenii astia sunt pe cale, ai zice, daca le vezi declaratiile incepand cu ale lui Ponta sa incerce sa intemeieze o noua religie, bazata nu pe cea de-a doua asteptare a lui Isus Hristos, ci celei de-a doua infiintari a USL, iertata-mi fie comparatia.

Citeste si: Crin ANTONESCU: EUROPARLAMENTARELE, moment de reasezare a SCENEI POLITICE

 Ii rog inca o data sa o termine, pentru ca de fapt e o ipocrizie, dansii mint. Nu au niciun fel de parere de rau pentru promisiuni neindeplinite, altceva vor sa faca. Ceva ce se vede clar de azi noapte cu probe, incearca sa fure acest moment, aceasta speranta, in folosul lor. Pentru ca altfel nu le-ar scrie pe corturile electorale, pe undeva USL e inca in viata, pentru ca altfel nu ar lua titlul programului care a fost comun Romania puternica si ar incerca sa-l vanda fara timbre in aceasta campanie electorala”, a declarat Crin ANTONESCU la inceputul sedintei de azi a BPN al PNL.

Citeste si: ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: 15 partide, 8 candidati independenti, 32 de mandate

Sursa foto: nasul.tv