Antonescu, atac la Ponta: Nerusinare psd-ista. Nu il poti compara pe Duicu si Mazare cu martirii din 1989

Cin Antonescu a lansat, astazi, un atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta. Liderul liberal il acuza pe primul ministru de “nerusinare psd-ista”, dupa ce acesta i-a comparat pe Duicu si Mazare cu eroii de la revolutie.

“Este a II-a zi cand premierul face declaratii inacceptabile. Faptul ca se solidarizeaza cu colegii sai nu e nici o problema, dar faptul ca ajunge sa ii compare pe Mazare si Duicu cu martirii anticomunisti e prea mult. E genul de neresinare psd-ista care se arata in aceste zile. Faptul ca premierul spune ca acesti oameni sunt cercetati penttu ca au obtinut rezultate bune la alegeri e tot inacceptabil. Si noi avem oameni chiar si din cei care acum executa pedepse chiar in inchisori, dar niciodata nu am facut o legatura intre o cercetare judiciara cu rezultate electorale.”, a declarat presedintele PNL.

“Asta ne arata ca PSD are un proiect pentru tara – ca tara sa fie poligonul ca acest partid, pe care nu il incriminez in intregime, ci la conducatorii lui de ieri si de azi care considera tara ca fiind feuda lor.”, a mai spus Antonescu.

Citeste si: PNL a stabilit lista candidatilor pentru alegerile partiale – Surse